PEG PEREGO presvlaka za autosjedalicu VIAGGIO 1/2/3 Via 31767 - Baby Center internet trgovina
0
PEG PEREGO presvlaka za autosjedalicu VIAGGIO 1/2/3 Via 31767
429,99 KN
REDOVNA CIJENA
429,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 853623

  • Za autosjedalicu Peg Perego Viaggio 1/2/3 Via
  • Izrađena od TENCEL materijala (mekan, prozračan i čvrst, brzo upija vlagu i sprečava rast bakterija potpuno prirodnim putem)
Peg Perego presvlaka koristi se za Peg Perego autosjedalice Viaggio 1/2/3 Via.

Clima Cover navlaka je od TENCEL materijala koji je prirodno celulozno vlakno proizvedeno iz jezgre stabla eukaliptusa. TENCEL je mekan, prozračan i čvrst, vrlo brzo upija vlagu u unutrašnjost vlakna, te na taj način širi vlagu po površini i otpušta u okolinu. Takvo djelovanje osigurava stalno suhu i svježu navlaku što djetetovoj koži daje ugodan osvježavajući osjećaj. Istovremeno sprečava rast bakterija potpuno prirodnim putem.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.