SYLVANIAN FAMILIES kamionet za prodaju hot doga 5240 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
SYLVANIAN FAMILIES kamionet za prodaju hot doga 5240
264,99 KN
REDOVNA CIJENA
264,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 877302

  • Dob: 3+ god
Štand za hot dog stigao je u Sylvanijo i sadrži više od 40 dijelova! Cedric Walnut priprema obroke za Sylvaniane koji odl
NAPOMENA: Figurice nisu dio kompleta.aze ili se vraćaju s avantura u Cape Sea Breezeu. Posebne uniforme i suncobran, jelovnik, kečap, sok od naranče, hvataljke, hrenovke, žemljice i pereci. Sve što vam je potrebno na štandu za hot dog.
NAPOMENA: Figurice nisu dio kompleta.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.