SYLVANIAN FAMILIES komplet otac čokoladni zec (sofa) 5013 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
SYLVANIAN FAMILIES komplet otac čokoladni zec (sofa) 5013
149,99 KN
REDOVNA CIJENA
149,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 877246

  • Dob: 3+ god
Ovaj kućni komplet ima sve što je tati zecu potrebno da se osjeća udobno, uključujući i njegov najdraži kauč prekriven kockastom tkaninom, bujnu lisnatu biljku i prekrasnu sliku cvijeća koje potječe iz Sylvanije koja visi na zidu. U kompletu se nalazi zečić Frasier odjeven u prikladnu žutu majicu i crvene hlače.
Komplet sadrži figuricu koja pomiče ruke, noge i glavu, kauč, lisnata biljka i slika cvijeća iz Sylvanije. Figurica ima svoje ime i značajku.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.