Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

TOMMEE TIPPEE RUČNA IZDAJALICA SET 2490

Redovna cijena
449,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
404,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
  • Set za dojenje sadrži: 1 ručna prsna izdajalica, 1 sterilizacijska posuda, 3 x bočica Closer to nature 150 ml sa sisačem, 5x posudice za pospremanje mlijeka s poklopcem, 2 x duda varalica, prsne blazinice - 56 kom
Set za dojenje sadrži: 1 ručna prsna izdajalica, 1 sterilizacijska posuda, 3 x bočica Closer to nature 150 ml sa sisačem, 5 x poklopci za bočice, 5x posudice za pospremanje mlijeka, 2 x duda varalica, prsne blazinice - 56 kom.

Ručna izdajalica Tommee Tippee izuzetno je jednostavna za rukovanje, tiha, diskretna i jednostavna za upotrebu. Udobna ručka pumpe smanjuje zamaranje. Jastučić za dojke (silikonski jastučić) ergonomskog je oblika i prilagođen je obliku dojke i odlično prianja s mekšim dijelom u sredini, koji masira kako bi potaknuo protok mlijeka. Pumpa je kompatibilna s bočicama Closer to nature i posudicama za pospremanje mlijeka, kako bi se omogućilo izravno pospremanje mlijeka za kasnije hranjenje. Izdajalica je jednostavna za upotrebu, učinkovita je i udobna, sa samo tri komponente koje se lako sastavljaju i čiste. Bez BPA.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.