Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

VIGA DRVENA MAGNETNA PLOČA

Redovna cijena
269,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR03 Split
BCHR05 Osijek
BCHR06 Westgate, Zagreb
  • Zelena strana za pisanje kredom
  • Bijela strana za pisanje flomasterom
  • Uključuje: flomaster, paket krede, spužvu, te 15 magnetnih brojeva i matematičkih znakova
  • Za dob: 3+ godine
Drvena ploča s dvije strane. S jedne strane je zelena ploča za pisanje kredom, a s druge strane bijela ploča za pisanje flomasterom. U paketu dolaze: flomaster, paket krede, spužva i 15 magnetnih brojeva i matematičkih znakova. Jednostavna za sastavljanje i prenošenje.

Dimenzije 60 x 41 x 3,8 cm
Dob 3+

Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka - Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.