ZAPF BABY BORN soft touch interaktivna beba, 36 cm 827321 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
ZAPF BABY BORN soft touch interaktivna beba, 36 cm 827321
349,99 KN
REDOVNA CIJENA
349,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 857308

  • 36 cm visoka beba
  • Uključuje: bebu u kombinezonu s kapicom, kahlicu, tanjurić sa žlicom, pelenu, bočicu i dudu, rodni list
  • Dob: 2+ god
Zapf Baby born® beba s vodootpornim tijelom ima svoju bočicu i kahlicu. Vrlo rado pije vodu iz bočice, ali tada mora hitno na kahlicu! Stavi ju na kahlicu i pritisni gumb na njenom trbuščiću. 
Iako voli jesti iz tanjurića, to ne zna činiti sama, nahrani ju žlicom sa motivom zečića. Nakon igre i kupanja, dovoljno je umorna za sklopiti oči i zaspati. 

Igra s BABY born® interaktivnim lutkama potiče maštu i doprinosi razvoju društvenih vještina poput odgovornosti, komunikacije i empatije.

Nisu potrebne baterije.
Veličina: 36 cm.
Dob: 2+ god.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.