ALBERO MIO gnijezdo picnic white/beige 002 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
ALBERO MIO gnijezdo picnic white/beige 002
494,99 KN 549,99 KN
Redovna cijena 549,99 KN
-10%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

494,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 931448

  • Pruža osjećaj zaštićenosti i sigurnosti
  • Navlaka se može skinuti i prati
  • Sastav: saten - 100% pamuk
  • Dimenzije: 50x80 cm, unutrašnjost: 33x75 cm
Gnijezdo - udobna zaštita za novorođenče koje je naučeno na tijesan ali udoban prostor u majčinom trbuhu. U prvim danima i mjesecima pruža djetetu poznati osjećaj. Pomaže da se dijete osjeća sigurno i da mirnije spava.
Možete namjestiti na neku nisku ravnu površinu, ili u kolica pa ga imati svuda sa sobom, kako bi dijete stalno bilo u poznatom okruženju.
Izrađeno je od satena. Ta meka tkanina je ugodna na dodir i jednostavna za njegu. Navlaka se može skinuti i prati. Dno je izrađeno od meke poliuretanske pjene, koju prije pranja uklonite.

Značajke:
Dimenzije: 50 x 80 cm; unutrašnjost: 33 x 75 cm
Tkanina: saten - 100% pamuk
Punjenje: poliesterska vlakna
Ležište: poliesterska pjena
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.