Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BAMBO NATURE vlažne maramice 80 kom 1000012810

  • Vlažne maramice
  • 80 komada
  • Sa zaštitnom folijom
Nove maramice Bambo Nature neophodne su na svakom stolu za presvlačenje, u svakoj torbi, torbici, putnoj torbi, košarici za piknik - kamo god otišli s djetetom. 
Prilagođene su koži i izrađene su od mekog i izdržljivog netkanog materijala. Možete ih koristiti za čišćenje cijelog tijela. Dermatološki su testirani i ne sadrže parfeme i boje. Predstavljaju dobru alternativu vodi i sapunu.
Maramice su veganski proizvod i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, već samo prirodne i organske sastojke dobivene od biljaka.

U skladu su sa certifikacijskim standardima "ECOCERT Cosmos", ekološkom oznakom "Nordic Swan Ecolabel" i certifikatom danskog udruženja za astmu i alergije "Asthma Allergy Nordic" i predstavljaju održiv i siguran izbor za vaše dijete i okoliš.

- Nježne i meke
- Ugodne za kožu (bez parfema i boja)
- NOVO pakiranje s manje plastike u poklopcu i foliji
- Idealno za put


KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.