BAMBO NATURE vlažne maramice 80 kom 1000012810 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BAMBO NATURE vlažne maramice 80 kom 1000012810
14,99 KN
REDOVNA CIJENA
14,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 928523

  • Vlažne maramice
  • 80 komada
  • Sa zaštitnom folijom
Nove maramice Bambo Nature neophodne su na svakom stolu za presvlačenje, u svakoj torbi, torbici, putnoj torbi, košarici za piknik - kamo god otišli s djetetom. 
Prilagođene su koži i izrađene su od mekog i izdržljivog netkanog materijala. Možete ih koristiti za čišćenje cijelog tijela. Dermatološki su testirani i ne sadrže parfeme i boje. Predstavljaju dobru alternativu vodi i sapunu.
Maramice su veganski proizvod i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, već samo prirodne i organske sastojke dobivene od biljaka.

U skladu su sa certifikacijskim standardima "ECOCERT Cosmos", ekološkom oznakom "Nordic Swan Ecolabel" i certifikatom danskog udruženja za astmu i alergije "Asthma Allergy Nordic" i predstavljaju održiv i siguran izbor za vaše dijete i okoliš.

- Nježne i meke
- Ugodne za kožu (bez parfema i boja)
- NOVO pakiranje s manje plastike u poklopcu i foliji
- Idealno za put


AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.