Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BRITAX RÖMER autosjedalica grupa 1/2/3 Evolva sl sict cosmos black 25423

Redovna cijena
1.599,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Za dijete od 9 mj do 12 god
  • Mogućnost učvršćivanja u vozilo Isofix sistemom
  • SICT posebna zaštita u slučaju bočnog udara
  • Sigurnosni pojas- CLICK&SAFE
  • Sigurnosni pojas u 5-točaka učvršćivanja
  • Prilagodljiv naslon za glavu
  • Navlka se može skinuti i prati
  • Dimenzije: 61-86 x 51 x 48 cm
  • Težina: 8,6 kg
  • Garancija 2 god
Autosjedalica Evolva 1-2-3 SL Sict nudi optimalnu bočnu zaštitu zahvaljujući SICT tehnologiji koja umanjuje sile koje djeluju na dijete u slučaju sudara. Dječja autosjedalica ima ISOFIX sustav i može se lako učvrstiti. Prigodna je za djecu težine od 9 do 36 kg, može se ugraditi u većinu automobila koristeći ISOFIX sustav ili samo učvrstiti sigurnosnim pojasom vozila. br>
Dijete do 18 kilograma pričvršćeno je u autosjedalici posebnim integriranim pojasom koji se kasnije uklanja, a dijete 18 do 36 kg učvršćuje se pojasom vozila u 3 točke.

SICT tehnologija

U slučaju bočnog udara, dječja autosjedalica nudi maksimalnu zaštitu što je omogućeno tehnologijom SICT. Sustav djeluje tako što preusmjerava sile koje djeluju u slučaju bočnog udara, a pritom ih ne prenosi prema djetetu. SICT zaštitu potrebno je aktivirati na strani autosjedalice koja je prema vratima.

Zaštita: sigurnosni pojas CLICK & SAFE

Nije tako lako pronaći pravu ravnotežu kod zatezanja sigurnosnog pojasa kada vaše dijete sjedi u autosjedalici. CLIK & SAFE sustav omogućuje da znate kada je dijete ispravno učvršćeno. Kad se sigurnosni pojas optimalno zategne, čut ćete zvučni signal. Tada ćete znati da je sigurnosni pojas ispravno pričvršćen.

Prilagodljiv naslon za sve dobne skupine

Sjedalo pruža udoban položaj za spavanje. Sve što morate učiniti je prilagoditi ga i pravilno postaviti autosjedalicu u automobilu.

Lako prilagodljiv naslon za glavu

Dio naslona za glavu je lako prilagodljiv, što je posebno važno za veće dijete kada je učvršćeno sigurnosnim pojasom vozila u 3 točke. Naslon za glavu može se prilagoditi jednom rukom u ispravnom položaju, a može se prilagoditi i kad je dijete u autosjedalici.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.