Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CARRIWELL Grudnjak za dojenje s čipkom, organski pamuk, crni - L 2512

Redovna cijena
154,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • "Cross over" dizajn za jednostavno i udobno dojenje
  • Meka i fleksibilna tkanina koja prati liniju tijela
  • Jednostavno se otvara omogućavajući kontakt koža-na-kožu
  • Sastav: 92% pamuk; 8% elastansko vlakno
Uživajte u vašem majčinstvu bez stresa!

Carriwell linija donjeg rublja za trudnice i dojilje susreće sve vaše potrebe za vrijeme i nakon trudnoće. Carriwell je renomirana danska firma koja dizajnira i razvija ugodno i potporno rublje za dojilje i trudnice još od 1996. Glavna zadaća Carriwell rublja je poboljšati iskustvo dojenja gdje god se nalazili.Grudnjak za dojenje s čipkom


Najjednostavniji grudnjak za dojenje


Carriwell grudnjak za dojenje dizajniran je tako da rastezljiva mekana čipka prati linije tijela. Lagano se otvara omogućavajući djetetu da se lakše priljubi uz prsa. „Cross over“ dizajn osigurava jednostavno i udobno dojenje, a meka fleksibilna tkanina čini ovaj grudnjak idealnim za noćno dojenje čineći tako dojenje u ležećem položaju vrlo udobnim. Kvalitetna čipka je vrlo nježna i osigurava nošenje grudnjaka bez peckanja i iritacija. Budući da za izradu grudnjaka nisu korišteni iritirajući materijali poput kopča i kukica i da ne sadrži čvrstu čipku, Carriwell grudnjak vam omogućava udobnost u svakom trenutku.Dobro je znati:

Kontakt koža-na-kožu, poznatiji kao „klokan njega“, potiče kontakt između majke i djeteta, pogotovo za vrijeme dojenja. Majke će primijetiti da je ovaj grudnjak iznimno fleksibilan za noćnu uporabu, što olakšava dojenje u ležećem položaju, te povećava kontakt koža-na-kožu dok dojite i mazite svoju bebu.Zašto Carriwell grudnjak za dojenje?

  • Dizajn „cross over“ za jednostavno i udobno dojenje
  • Iznimno meka fleksibilna tkanina čini ovaj grudnjak idealnim za noćno dojenje. Ovaj grudnjak čini dojenje u ležećem položaju vrlo udobnim
  • Najnježnija kvalitetna čipka osigurava nošenje bez peckanja i iritacije
  • Ne sadrži čvrstu čipku, iritirajuće materijale, kopče i kukice i time Vam omogućuje udobnost u svakom trenutku

Sastav: 92% pamuk; 8% elastansko vlakno.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.