CARRIWELL pojas nakon poroda 180 white 180 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CARRIWELL pojas nakon poroda 180 white 180
374,99 KN
REDOVNA CIJENA
374,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 80294

  • Pomaže poravnati trbuh i redefinirati struk
  • Pruža potporu i udobnost nakon Carskog reza
  • Smanjuje strije pritezanjem i učvršćuje opuštenu kožu
  • Pomaže u poboljšanju držanja dok sjedite, stojite i posebno za vrijeme dojenja
  • Sastav: 60 % poliestersko vlakno, 40% guma omotana 100% organskim pamukom
Uživajte u vašem majčinstvu bez stresa!
Carriwell linija donjeg rublja za trudnice i dojilje susreće sve vaše potrebe za vrijeme i nakon trudnoće. Carriwell je renomirana danska firma koja dizajnira i razvija ugodno i potporno rublje za dojilje i trudnice još od 1996.

Steznik za trbuh
Nakon duge trudnoće želimo što prije stanjiti struk i vratiti se u staru formu. Carriwell steznik na prirodan način potiče vaš trbuh da se vrati u stanje u kakvom je bio prije trudnoće. Carriwell steznik za trbuh dizajniran je da poboljša vaše držanje dok sjedite, stojite ili dojite i samim time umanji bolove u leđima. Steznik sužava područje vašeg trbuha smanjujući tako rizik od nastanka strija i učvršćuje opuštenu kožu.
Steznik je napravljen od mekog i prozračnog pamuka i idealan je za nošenje nakon carskog reza ili nakon prirodnog poroda. Čičak na stezniku omogućava prilagodbu veličine ovisno o vašim potrebama.

Sastav: 60 % poliestersko vlakno, 40% guma omotana 100% organskim pamukom.
Održavanje: prije pranja prilijepite čičak. Ručno pranje na niskim temperaturama. Postavite vodoravno prilikom sušenja; ne sušite u sušilici. Pustite da se suši do 10 sati.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.