Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CARRIWELL pojas za trudnice -bijeli, L/XL

  • Ublažava bol u leđima i poboljšava držanje
  • Meka traka lagano podiže vaš trbuh čime olakšava pritisak u donjem dijelu trbuha
  • Pojas raste zajedno s vašim trbuhom jer se prilagođava vašoj veličini pomoću čičak trake na leđima
  • Sastav: 60% poliestersko vlakno, 20% poliamidno vlakno i 20% guma
Uživajte u vašem majčinstvu bez stresa!

Carriwell linija donjeg rublja za trudnice i dojilje susreće sve vaše potrebe za vrijeme i nakon trudnoće. Carriwell je renomirana danska firma koja dizajnira i razvija ugodno i potporno rublje za dojilje i trudnice još od 1996.Podesivi potporni pojas za trudnice


Vaša trudnoća ne bi smjela biti obilježena boli u leđama, stoga je Carriwell dizajnirao izuzetno udoban potporni pojas za leđa. Pojas ublažava bol u leđima i poboljšava držanje čime vam donosi trenutno olakšanje. Široka i meka traka lagano podiže vaš trbuh olakšavajući pritisak u donjem dijelu leđa tako što istovremeno podupire kukove. Pojas je iz jednog komada što olakšava upotrebu, tako da raste zajedno s vašim trbuhom, a nježna i prozračna mikrofibra nježna je prema osjetljivoj koži.

Pojas dolazi u 2 klasične boje – bijeloj i crnoj, tako da se lako kombinira s vašim omiljenim kombinacijama. Periv je i ono što je najvažnije, zadržava oblik nakon pranja tako da nemate brige oko toga hoće li se pojas rastegnuti ili smanjiti.
Nosite vašu trudnoću bez boli, s osmijehom na licu.Zašto Carriwell potporni pojas za trudnice:

  • Ublažava bol u leđima i poboljšava držanje
  • Meka traka lagano podiže vaš trbuh čime olakšava pritisak u donjem dijelu trbuha
  • Pojas raste zajedno s vašim trbuhom jer se prilagođava pomoću čičak trake na leđima
  • Nježna i prozračna mikrofibra nježna je prema osjetljivoj koži
  • Dostupan u 2 klasične boje – bijela i crna

Sastav: 60% poliestersko vlakno, 20% poliamid i 20% guma.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.