Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FREDOV KOLUT FREDOV KOLUT ZA PLIVANJE NARANČASTI 2-6 GODINA

  • 2 do 6 godina
2 - 6 godina

Fredov kolut za plivanje nije običan kolut –  otvoren je na stražnjem dijelu i ima sigurnosni pojas.
 
Narančasti Fredov kolut je srednje veličine (s manjim otporom i manjom stabilnošću od crvenog koluta koji je za dob 3 mj -4 god). Na taj se način omogućava veća sloboda kretanja rukicama, a podupire se koordinacija udaraca nogu sa zaveslajima. Dijete može plivati žabicu, mijenjati smjer kretanja i samostalno i opušteno boraviti u vodi.


UPOZORENJA! 

Proizvod primjeren za djecu od 15 – 30 kg. 

Artikl nije zaštita protiv utapanja, nije sredstvo za spašavanje i transport! Upotrebljavajte samo pod stalnim nadzorom! 
Uvijek napuhnite sve komore do kraja! Zatvorite ventile i utisnite. Zatvaranje na klip. Ne upotrebljavajte u plitkoj vodi. 
Prije korištenja proizvoda uklonite svu ambalažu i dodatke kao što su npr.: etikete, vrpce, spajalice. 
Proizvod odgovara normi EN 13.138-1:2008.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.