OK BABY OK BABY kadica Onda baby white 89268 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
OK BABY OK BABY kadica Onda baby white 89268
144,99 KN
REDOVNA CIJENA
144,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 533876

  • Od rođenja
OK Baby Onda kadica olakšava roditeljima kupanje bebe. Primjerena je od rođenja. Zahvaljujući uporištima kupanje je olakšano i prilikom kupanja novorođenčeta nećete trebati pomoć druge osobe. 
Opremljena je čepom/otvorom za brzoi i učinkovito ispuštanje vode. U kadici se nalazi i termometar koji olakšava pripremu vode primjerene temperature.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.