Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

OK BABY OK BABY kadica Laguna blue 79355

Redovna cijena
169,99 Kn
  • Široka i prostrana kadica
  • Za dob: od 0 do 12 mjeseci
  • Micro-encapsulated liquid crystal digital termometar - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojoj se prikazuje temperatura vode u °C
  • Oznaka za maksimalnu razinu vode
Široka i prostrana OK Baby kadica za kupanje Laguna primjerena je za djecu od rođenja do starosti od otprilike 8 mjeseci.
Kadica je opremljena termometrom koji olakšava pripremu vode primjerene temperature (micro-encapsulated liquid crystal digital thermometer - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojem se prikazuje temperatura vode u °C).
Kadica ima i oznaku za maksimalnu razinu vode, a otvor za pražnjenje na dnu dizajniran je za brzo i učinkovito pražnjenje vode.Dimenzije (duljina x visina x širina): 53 x 29 x 83 cm.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.