Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

OK BABY OK BABY kadica Onda light rose 82354

Redovna cijena
219,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR01 Zagreb Jankomir
  • Anatomski oblikovana
  • Za dob: od 0 do 12 mjeseci (do 15 kg)
  • Dvije pozicije sjedenja: - za djecu od 0 do 6 mjeseci i - za djecu od 6 do 12 mjeseci
  • S tri uporišta za stabilno sjedenje (po jedno ispod pazuha i jedno između nogu)
  • Micro-encapsulated liquid crystal digital termometar - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojoj se prikazuje temperatura vode u °C
OK Baby Onda anatomski je oblikovana kadica za kupanje primjerena za djecu od rođenja do starosti od otprilike 12 mjeseci.
Dijete u kadici OK Baby Onda, ovisno o svojoj dobi, može sjediti na dva različita načina. Jedna pozicija je za djecu od rođenja do 6 mjeseci, a druga pozicija za djecu od 6 mjeseci do godinu dana.
Anatomski oblikovano sjedalo ima tri uporišta za stabilno sjedenje; po jedno ispod pazuha i jedno između nogu. Zahvaljujući uporištima kupanje je olakšano i prilikom kupanja novorođenčeta više nećete trebati pomoć druge osobe.
Kadica je opremljena termometrom koji olakšava pripremu vode primjerene temperature (micro-encapsulated liquid crystal digital thermometer - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojem se prikazuje temperatura vode u °C).
Kadica ima i oznaku za maksimalnu razinu vode, a otvor za pražnjenje na dnu dizajniran je za brzo i učinkovito pražnjenje vode.

Dimenzije (duljina x visina x širina): 53 x 26 x 93 cm.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.