Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif
- broj igrača od 3 do 16
- igra pogađanja putem pantomime, opis, crtanje

CILJ IGRE:

- Pogađanjem zadanog pojma stići do ciljnog polja.

SADRŽAJ:

- 330 kartica sa po 6 pojmova
- 1 plan igre
- 1 pješčani sat
- 4 figure
- 1 pravila igre
- papir i olovka

PLAN IGRE:

Sastoji se od 49 polja, sa startnim i ciljnim poljem te 3 polja za odlaganje pojmovnih kartica. Svako polje je označeno bojom i simbolom. Boja označava koji se pojam treba opisati, a simbol označava način opisivanja (crtanje, objašnjavanje, pantomima).

PRIPREMA:

U igri mogu sudjelovati 2, 3 ili 4 ekipe sa po najmanje 2 igrača. Svaka ekipa ima 1 figuru i postavlja je na startno polje. Pojmovne kartice sortiraju se prema brojevima na poleđini. Kartice sa svake hrpe se dobro promiješaju i odlažu licem prema dolje na označena mjesta na planu igre. Za zadatke crtanje potrebno je pripremiti papir i olovku. Ekipa koja započinje igru određuje jednog svog igrača kao prvog opisivača.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.