Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

VIGA DRVENE PUZZLE 4 DIJELA - AVION

Redovna cijena
29,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR05 Osijek
  • 4 dijela
  • Zaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručice
  • Žive boje
  • Za dob: 1,5+ godina
Drvene puzzle od 4 dijela. Žive boje, zaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručice. Sjajne za učenje boja i oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Motiv: avion
Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 1,8 cm
Dob 1,5+

Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka - Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.