AVENT SCF358/00 grijač za bočice - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
AVENT SCF358/00 grijač za bočice
Redovna cijena 349,99 KN
-10%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

314,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 934942

  • Brzo i jednostavno zagrijavanje
  • Zagrijava ravnomjerno, bez vrućih točaka
  • Zagrijava i dječju hranu
  • Brzo odmrzavanje
  • Dimenzije: 16 x 14 x 15 cm
S grijačem za bočice koji umjesto vas upravlja temperaturom savršeno zagrijane porcije možete pripremiti u nekoliko minuta. Pametno upravljanje temperaturom sprječava pregrijavanje mlijeka i hrane za bebe te podešava obrazac zagrijavanja za brzo zagrijavanje.

Pametno upravljanje temperaturom zagrijava na idealnu temperaturu
Odredite zapremninu mlijeka, pritisnite za pokretanje pa pustite da se pametno upravljanje temperaturom pobrine za sve ostalo. Ono otkriva početnu temperaturu mlijeka i brzo ga zagrijava do idealne temperature i održava ga na njoj do 60 minuta.

Funkcija odmrzavanja za smrznuto mlijeko i spremnike hrane za bebe
Volite li kad je zamrzivač napunjen dodatnom hranom? Grijač za bočice brzo odmrzava mlijeko i spremnike hrane za bebe.

Zagrijava ne samo spremnike hrane za bebe nego i mlijeko
Kad vaš mališan bude spreman za prijelaz na krutu hranu, grijač za bočice odmrzava i zagrijava i spremnike hrane za bebe.

Jednostavno čišćenje
Dizajniran iz samo jednog komada, pa je čišćenje jednostavno, a vi možete više vremena provoditi sa svojim mališanom.

Održava idealnu temperaturu do 60 minuta
Naš grijač za bočice održava savršenu temperaturu do 60 minuta, u slučaju da vam je potrebna veća fleksibilnost oko pripreme obroka.

Kompatibilan s većinom vodećih marki bočica i staklenki s hranom za bebe
Dizajniran tako da pristaje na Philips Avent bočice omiljene vašoj bebi te većinu vodećih marki bočica i staklenki za hranu za bebe.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.