Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF804/04 čašica s tvrdim usnikom 300ml, 18m+, djevojčica

Internet akcija
  • Čašica s usnikom My Grippy
  • 300ml
  • Za dob: 18m+
  • Može se prati u perilici posuđa
  • Ne sadrži BPA
Ova čašica za samostalno pijenje otporna je na curenje, a pobrinut će se da pijenje bude uredno. Jedinstveni ventil omogućuje protok tekućine samo kada dijete pije, tako da ne morate brinuti o prolijevanju tekućina ili prevrtanju čašica.

Usnik My Grippy izuzetno je otporan na zagriz, što maloj djeci olakšava pijenje iz čašice za samostalno pijenje.

Vaše dijete počet će s pouzdanjem i neovisno piti u tren oka zahvaljujući dizajnu ove čašice koji omogućuje lako držanje. Njezin posebni oblik i protuklizna tekstura olakšavaju držanje malim rukama.

Philips Avent čašica s usnikom My Grippy sastoji se od svega nekoliko dijelova, što sastavljanje čini jednostavnim. Ima higijenski poklopac koji usnik održava čistim, a svi dijelovi mogu se prati u perilici posuđa kako bi održavanje bilo praktičnije.

Kao i sve naše čašice za samostalno pijenje, ova čašica s usnikom ne sadrži BPA / 0 % BPA.

Sve su Philips Avent bočice i čašice kompatibilne, osim staklenih bočica i čašica Grown-up/My First Big Kid Cups. To znači da možete kombinirati i usklađivati kako biste dobili savršenu čašicu koja odgovara individualnim potrebama razvoja djeteta.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.