BARBIE vrhunski modni ormar s lutkom i dodacima 1015002400 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BARBIE vrhunski modni ormar s lutkom i dodacima 1015002400
329,99 KN 389,99 KN
Redovna cijena 389,99 KN
-60,00 KN

AKCIJSKA CIJENA

329,99 KN

Vrijedi od 17.11.2021 do 10.01.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 959217

  • Za dob: 3 i više godina
Spakiraj Barbie za svijet mogućnosti!

Barbie vrhunski ormar je jednostavno prenijeti s ručkom za nošenje, a dolazi s odjećom i modnim dodacima za stvaranje mnogobrojnih priča. Napravljen u Barbie stilu, ružičasti ormar ima prozirna vrata kako bi mogla zaviriti u njega. Kako bi modna zabava mogla odmah započeti, uz ormar dolazi i Barbie lutka odjevena u cvijetni kombinezon i cipele zajedno s modernom odjećom i modnim dodacima za kreiranje različitih modnih kombinacija. Dvije haljine su savršene za dnevne ili večernje kombinacije. Dva para cipela, dvije ogrlice i dvije torbice mogu promijenizi izgled u trenu. 6 uključenih vješalica pomažu da sva odjeća bude uredna, a dosta mjesta je namijenjeno i modnim dodacima.

Djevojčice ormar lako mogu ponijeti sa sobom gdje god išle jer kad se djevojčice igraju s Barbie, one zamišljaju što sve mogu postati kada narastu.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.