Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BEBE-JOU PODLOGA ZA PREVIJANJE 80 x 75 CM 3W NOVA ŽUTA

Redovna cijena
189,99 Kn
Vrijednost s popustom
132,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
Udobna nepremočljiva podloga za previjanje. Dimenzije: 75x80 cm. Upute za održavanje: Koristite nježni deterdžent i mekanu vlažnu krpu. Nemojte koristiti agresivna sredstva. Ovaj proizvod nije igračka. Dijete mora uvijek biti pod nadzorom odrasle osobe. Sačuvajte ove informacije za buduće korištenje. Upozorenje! Plastična vrećica nije igračka. Da bi spriječili mogućnost gušenja s plastičnom vrećicom čuvajte je izvan dosega beba i djece.
Bébé-jou podloge za previjanje su udobne i sigurne. Napravljene su od prozračne polietarske pjene, posebno guste i s povišenim stranicama. Plastika ne sadrži omekšivače i jedina je takva u svom rangu, s certifikatom TÜV Rheinland Product Safety i u skladu sa strogim međunarodnim ekološkim standardima. Bebe-Jou je nizozemska robna marka koja proizvodi plastične artikle za pripomoć roditeljima i njegu djece. Četiri generacije majki i djece razvijalo je koristilo njihove proizvode, koji udružuju kreativnost, inovaciju, sigurnost te posebne boje i motive.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.