BEBE-JOU podloga za previjanje Hello Little One hello little one 6802103 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BEBE-JOU podloga za previjanje Hello Little One hello little one 6802103
229,99 KN
REDOVNA CIJENA
229,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 570607

  • Podloga za previjanje koja se lako čisti
  • Dimenzije: 72 x 77 cm
  • Punjeno pjenom
  • Plastična prevlaka ima poseban certifikat "Toxproof TÜV Rheinlan"
Bébé-jou podloge za previjanje su meke i udobne. Posebna pjena punjenja ostaje kompaktna. Površina se čisti jednostavno i temeljito, ne lijepi se. Zadovoljava poseban certifikat Toxproof TÜV Rheinland i u skladu je sa strogim međunarodnim ekološkim standardima (Öko-Tex). Dimenzije: 72 x 77 cm

Bébé-jou je nizozemska robna marka proizvoda od plastike za njegu djece. Četiri generacije majki i djece razvijalo je i koristilo njihove proizvode, koji spajaju kreativnost, inovaciju, sigurnost te posebne boje i motive.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.