BUBABA BY FREEON tetra pelena 10 Kom 80X80 white - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BUBABA BY FREEON tetra pelena 10 Kom 80X80 white
109,99 KN
REDOVNA CIJENA
109,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 931422

  • Sastav: 94% pamuk, 6% poliester
Tetra pelene nezaobilazan su dodatak svim novopečenim mamama, jer su meke, nježne i vrlo praktične. Koriste se za brisanje, pranje i prekrivanje djeteta, kao obloga za posteljinu i slično.

Višenamjenske tetra pelene koje se koriste od samog početka.
Idealne za široko povijanje, kod kupanja, presvlačenja,za pokrivanje djeteta, kao zaštita na kolicima, kod hranjenja ...

100% pamučne u dimenziji 80x80 cm.
Pakiranje sadrži 10 tetra pelena, pakirane u vrečici sa tiskom.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.