FREEON prijenosni krevetić s dvostrukim dnom i pomičnom stranicom - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FREEON prijenosni krevetić s dvostrukim dnom i pomičnom stranicom
769,99 KN
REDOVNA CIJENA
769,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 953855

  • Prijenosni krevetić
  • Kotači za lakše pomicanje
  • Ulaz sa strane na patentni zatvarač
  • Dimenzije: 125 x 65 x 78 cm
Prijenosni krevetić s pomoćnom stranicom se lagano primakne roditeljskom krevetu. Krevetić ima dva kotačića za jednostavno pomicanje. Dvostruko dno se lagano skida.
Prozračna mreža s obje strane krevetića omogućuje prozračnost i cirkulaciju zraka. Pomična stranica se otvara zatvaračem i pomiče pomoću klizača.

Vanjske dimenzije: 125 x 65 x 78 cm.
Dimenzije ležećeg dijela: 120 x 60 cm.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.