Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SANGENIC 851015 koš za pelene Twist&Click white

Redovna cijena
269,99 Kn
Vrijednost s popustom
215,99 Kn
Vrijedi 15.07.2020 - 18.08.2020
  • Koš bijele boje
  • 1 kaseta sprema do 28 pelena
  • Kasete su kompatibilne sa svim koševima Sangenic
  • Koristi manjenj folijeod prethodnih sistema
  • Sprječava razvoj bakterija do 99%
Linija Sangenic Twist and Click nadogradnja je postojećeg tec sustava jer je još ekološki prihvatljiviji (troši manje folije od prethodnog sustava, dok su dijelovi kante izrađeni od recikliranih materijala) i moderniji je i upotrebljiviji dizajn (ravni poklopac koša omogućuje potpuno otvaranje koša čak i ako stoji uz zid). 
Nove kasete pogodne su za Tec i Twist and Click koševe - pogodne su za sve koševe sa sistemom zavijanja (twist) koje u potpunosti sprečavaju širenje mirisa. Kaseta miriši na citruse. Film je zaštićen BIOMASTERom (biomaster srebra biocidom testiran prema ISO 22196: 2011), koji sprječava razvoj bakterija do 99%. Antibakterijska zaštita je u filmu, a ne u ostalim komponentama ovog proizvoda. 1 kaseta prima do 28 pelena.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.