Izberite poslovalnico za prevzem
0
TO.TO. vata blazinice, perforirane 60 kom 60 kom 52914
19,99 KN
REDOVNA CIJENA
19,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 665002

  • 60 komada u pakiranju
Blazinice vate izrađene su od vrlo upijajućeg, 100 % čistog pamučnog traka vate, koja je nježna i ugodna za osjetljivu dječju kožu. 
Blazinice su učvršćene vodenim mlazom pa zbog toga u doticaju s vodom ne mijenjaju svoj oblik i zadržavaju kompaktnost, stoga su savršene za pranje i čišćenje dječje kože i guze u prvim mjesecima života. 
Perforacija na traku omogućava jednostavnu upotrebu i otkidanje blazinice. 
Proizvod je dermatološki testiran. 
U pakiranju je 60 blazinica veličine 10 x 9,5 cm.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.