Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCD711/52 baby alarm

Redovna cijena
849,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
764,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
  • 100 % privatno bez ikakvih smetnji
  • Kristalno čist zvuk
  • Noćno svjetlo i uspavanke
  • Način rada Smart ECO koji štedi energiju
  • Raspon u zatvorenom: do 50 m, na otvorenom: do 330 m
  • Znat ćete kada se veza uspostavi uz LED obavijesti
  • Govorite bebi daljinskim putem
  • Pratite temperaturu u bebinoj sobi i postavite upozorenja
  • Garancija: 2 god
Baby monitor DECT - 100 % privatno bez ikakvih smetnji, kristalno čist zvuk, noćno svjetlo i uspavanke.

DECT tehnologija pruža sigurnu i privatnu vezu, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Jamči vezu bez ikakvih smetnji od strane drugih uređaja koji odašilju signale, kao što su drugi monitori za bebe te bežični i mobilni telefoni.

Jedinstveni način rada Smart ECO automatski smanjuje prijenos zvuka i produžuje trajanje baterije. Što ste bliže bebi, to je manje snage potrebno za savršenu vezu.

Raspon u zatvorenom: do 50 m, na otvorenom: do 330 m.

Praktična punjiva roditeljska jedinica pruža vam slobodu bežične uporabe do 18 sati po punjenju.

3 indikatora razine zvuka naznačuje razinu zvuka u bebinoj sobi čak i ako je roditeljska jedinica stišana. Zahvaljujući indikatoru veze u svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

Ništa se ne može usporediti s nježnom uspavankom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla za umirivanje nemirne bebe. Iz bilo koje prostorije u kući reproducirajte jednu od 5 opuštajućih melodija i uključite noćno svjetlo. Pomozite bebi da brzo i bez napora utone u san.

Ponekad je vašoj bebi potrebno da čuje vaš umirujući glas. Pritiskom jednog gumba ova ključna značajka omogućuje vam da govorite bebi iz bilo koje prostorije svog doma.

Budući da bebe još uvijek ne mogu regulirati svoju tjelesnu temperaturu dobro kao vi, male promjene u klimi mogu ih učiniti nemirnima. Senzor temperature omogućuje vam praćenje klime u bebinoj sobi i postavljanje prilagođenih upozorenja u slučaju promjene temperature.

DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk, tako da savršeno jasno možete čuti i najmanji hihot, gugutanje i štucanje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.