Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF291/00 električni sterilizator parni, Advanced

Redovna cijena
549,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
494,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
  • Parni sterilizator
  • uništava 99,9% bakterija bez kemikalija, na bazi vodene pare
  • sterilizira za 10 minuta
  • pogodno za 6 bočica
  • garancija: 2 godine
Dobra higijena bitna je u djetetovoj prvoj godini života. Dječji organizam još je uvijek osjetljiv i nedovoljno zreo za borbu protiv mnogih virusa i bakterija. Imajući to na umu, Philips Avent preporučuje sterilizaciju na pari kao najučinkovitiji način zaštite vašeg mališana od opasnih bakterija.
Sa sterilizatorom Philips Avent sterilizacija je nježna, učinkovita i bez kemikalija. Uništava 99,9% štetnih mikroba bez upotrebe kemikalija. Sterilizira sadržaj za 10 minuta i automatski se isključuje.
Ako ne otvorite poklopac, sadržaj ostaje sterilan do 24 sata. Prilagodljiva veličina - mala, srednja ili velika, koja se savršeno uklapa za sav pribor koji želite sterilizirati - od nekoliko sitnih predmeta do izdajalice. Možete istodobno sterilizirati 6 bočica sa širokim ili uskim grlom. Brzo i jednostavno čišćenje.
 
Svojstva sterilizatora:
Uništava 99,9% bakterija bez kemikalija, na bazi vodene pare
Sterilizira za 10 minuta
Pogodno za 6 bočica
Prilagodljiva veličina - mala, srednja ili velika
Sadržaj ostaje sterilan 24 sata ako ne otvorite poklopac
Nova ladica štiti grijaću ploču od kapljica mlijeka, što smanjuje mogućnost neugodnih mirisa
Garancija 2 god

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.