Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF798/01 čašica sa slamkom 300 ml, 12m+, dječak

  • Donji dio slamke savijen je kako bi slamka lako dosezala tekućinu
  • 300 ml
  • Preporučena dob: 12+ mj
  • Učenje samostalnog pijenja
  • Svi dijelovi mogu se praktično prati u perilici posuđa
  • Slamka ima integrirani ventil koji sprječava prolijevanje
Donji dio slamke savijen je radi lakšeg pijenja do posljednjeg gutljaja
Donji dio slamke savijen je kako bi slamka lako dosezala tekućinu, što omogućuje pijenje u prirodnom položaju za pijenje.

Integrirani ventil i preklopni poklopac sprječavaju prolijevanje
Slamka ima integrirani ventil koji sprječava prolijevanje. Preklopni poklopac štiti slamku i sprječava prolijevanje dok je dijete u pokretu.

Manje dijelova – jednostavno sastavljanje i čišćenje (može se prati u perilici posuđa)
Philips Avent čašica sa savitljivom slamkom lako se može sastaviti i rastaviti. Svi dijelovi mogu se praktično prati u perilici posuđa.

Kompatibilnost s Philips Avent bočicama i čašicama
Philips Avent čašica sa savitljivom slamkom kompatibilna je asortimanima bočica Philips Avent Natural i Classic+ (osim sa staklenim bočicama), kao i s našim cijelim asortimanom čašica (osim čašice Grown Up). Cijeli naš asortiman dizajniran je da vama i djetetu pruža podršku na svakom koraku puta ka neovisnom pijenju.

Zdrav razvoj oralne šupljine
Philips Avent čašica sa savitljivom slamkom omogućuje zdrav razvoj oralne šupljine i vježba mišiće usta, razvijajući oralnu snagu.* Razvijena je u suradnji sa stručnjacima kako bi bila naša najbolja čašice sa slamkom.*

Philips Avent čašice prate razvoj djeteta
Učenje samostalnog pijenja ključni je korak u djetetovom razvoju. Podržavamo djetetov put ka samostalnom pijenju, pomažući u lakšem prijelazu s dojenja ili bočice na otvorenu čašicu. Sukladno savjetima zdravstvenih stručnjaka, naša različita rješenja sa sisačima, mekim i tvrdim usnicima, slamkama i mogućnošću pijenja cijelim rubom (360°) prate djetetov razvoj i potiču njegove novostečene motorne sposobnosti i vještine pijenja. Naša rješenja vrhunske kvalitete razvijena su uzimajući u obzir praktičnost i higijenu.

Konturirani oblik i protuklizna tekstura za lako držanje
Čašica od 10 oz savršene je veličine da omogući djetetu hidrataciju tijekom cijelog dana i tijekom aktivnog razdoblja. Dizajn preklopnog poklopca održava slamku čistom dok je dijete u pokretu. Konturirani oblik čašice i protuklizna tekstura olakšavaju držanje i zahvaćanje malim rukama, što vašem djetetu omogućuje da s pouzdanjem razvija vještine samostalnog pijenja.

*90 % od 200 pedijatrijskih stomatologa u anketi slaže se da dizajn naše čašice sa slamkom omogućuje zdrav razvoj oralne šupljine. 89 % slaže se da se pijenjem pomoću slamke vježbaju mišići usta i povećava snaga oralne šupljine (neovisno internetsko istraživanje, SAD, travanj 2016.). Razvijeno u suradnji s pedijatrima za govor, stomatolozima, ergonomistima i primaljama.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.