Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BEBE-JOU PODLOGA ZA PREVIJANJE 2W NOVA ŽUTA

Redovna cijena
154,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Površina se jednostavno čisti i nije ljepljiva
  • Plastična presvlaka zadovoljava poseban certifikat Toxproof TÜV Rheinland
  • Dimenzije: 72 x 44 cm
Bebe-Jou podloga za previjanje udobna je i sigurna. Zahvaljujući punjenju s posebnom pjenom, ostaje kompaktna cijelo vrijeme. Površina se može jednostavno temeljito očistiti i ne lijepi se. Presvlaka je od plastike s posebnim certifikatom „Toxproof TÜV Rheinland“, koji jamči da je napravljena od neškodljivih tvari i u skladu je s ekološkim standardima.

Bebe-Jou je nizozemska robna marka koja proizvodi plastične artikle za pripomoć roditeljima i njegu djece. Četiri generacije majki i djece razvijalo je i koristilo njihove proizvode, koji udružuju kreativnost, inovaciju, sigurnost s posebnim bojama i motivima.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.