Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BRITAX RÖMER autosjedalica grupa 0+/1 DUALFIX M i-SIZE fire red 2000030778

Redovna cijena
3.749,99 Kn
Otprema: do 21 radni dan
Informativna raspoloživost u trgovinama
Proizvod nije raspoloživ niti u jednoj poslovnici.
  • Autosjedalica za dijete od 3 mjeseca do 4 god (od 61 do 105 cm ili do 18 kg)
  • Navlaka se može prati
  • Naslon za glavu u obliku slova V
  • Funkcija okretanja za 360°
  • Jednostavno namještanje djeteta zbog mogućnosti okretanja za 90° prema vratima vozila
  • Prilagodljiva potporna poluga
  • Garancija 2 god
DUALFIX M i-SIZE fleksibilna je autosjedalica - prigodna za djecu od 61 do 105 cm. Zahvaljujući okretanju za 360 stupnjeva, sjedalo se može okrenuti prema naprijed i suprotno od smjera vožnje. Osim toga, ako sjedalo okrenete za 90 stupnjeva prema otvorenim vratima automobila, postavljanje i vezanje djeteta je dječja igra. DUALFIX M i-SIZE zadivit će vas svojim sjajnim značajkama, ali i nagrađivanim dizajnom - za sigurno i elegantno putovanje.


Posebno oblikova oblik naslona za glavu u obliku slova V osmišljen je za optimalnu zaštitu u slučaju bočnog udara, a osim toga pruža vrhunsku udobnost. Naslon za glavu i pojaseve moguće je jednostavno prilagoditi sa prednje strane autosjedalice, kako bi odgovarali djetetovoj visini. Swingfix M i-Size ima mogućnost namještanja nagiba sjedala u 6 udobnih položaja.


Potporna poluga pruža dodatnu stabilnost autosjdalice u slučaju sudara. Umanjuje mogućnost pomicanja sjedala prema naprijed. Za sigurno namještanje potporne poluge, prilagodite njenu visinu prema vašem vozilu. Indikator na potpornoj poluzi pokazuje kada je ona ispravno postavljena.


Novi, mekani jastučići na pojasevima na prsima su od neoprena i pristaju djetetovim prsima. Pomažu umanjiti gibanje djeteta u slučaju udara te daju veću udobnost pojasevima autosjedalice u točaka učvršćivanja.


Odskočna poluga sprječava pomicanje autosjedalice u slučaju udara te se prilagođava prema sjedalu vozila.


SICT integrirana zaštita od bočnih udara čuva dijete dalje od udara i upija sile udara.


Produljeno razdoblje vožnje obrnuto od smjera vožnje – jer je to najbolja zaštita u slučaju sudara.


Navlaka sjedala brzo se i lako skida te se može prati.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.