BUBABA BY FREEON tetra pelena duga 70 x 70 cm, 2/1 45593 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BUBABA BY FREEON tetra pelena duga 70 x 70 cm, 2/1 45593
139,99 KN
REDOVNA CIJENA
139,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1077407

  • Dimenzije: 70x70 cm
  • Sastav: 100% organski pamuk
  • 2 komada u pakiranju
Prvi i nezaobilazni proizvod koji se kupuje za bebu! Moderne boje za trendi roditelje!

Mekane dječje organic muslin pelene spadaju u prvu opremu za bebe. Nezamjenjiv dodatak i pomoć već od prvih dana djetetovog života za cjelodnevnu upotrebu.
100% organska pamučna mekana i prozračna tkanina vrlo je ugodna za dječju kožu.
Koriste se za povijanje, kao pokrivač tijekom dojenja, kod hranjenja, kao zaštita odjeće kada nosite dijete, za pokrivanje, kao podloga kod presvlačenje.

Veličina 70 x 70 cm.
Set uključuje 2 kom pelena.
Sastav: 100% organski pamuk.

Svaki roditelj želi samo najbolje za svoju djecu. Što se tiče materijala za novorođenčad, sve više roditelja bira organski pamuk. Vjerujemo da je svaki trenutak vrijedan i dragocijen; od uspavljivanja do zagrljaja potaknutog smijehom, svaki je trenutak čarobna prekretnica za vašu obitelj. Zbog toga stvaramo proizvode koji vam pomažu od samog početka djetetovog života uz nježne i održive materijale. Osim što mislimo na okoliš, tkanine su iznimno nježne i ugodne prema osjetljivoj koži djeteta. Materijali od organskog pamuka koje smo koristili u organic kolekciji prošli su strogu kontrolu. To znači da se materijal sastoji od najmanje 95% organski uzgojenog pamuka. Ovaj važan sastojak proizvodi se bez štetnih pesticida i bojila. Gospodarenje otpadom uzima se u obzir tijekom cijelog proizvodnog procesa. Ovdje se strogo prati da količina potrošnje vode i energije ostaje unutar standarda GOTS -a. Proizvodna voda ostaje unutar zatvorenog sustava i ne nestaje u prirodi. Materijal je GOTS certificiran i zadovoljava sve GOTS kriterije. Organski materijal zadovoljava sve kriterije koje zahtijeva Oeko-Tex Standrad klasa 1/1501004.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.