Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FISHER PRICE Seka Sveznalica razine znanja

  • 75+ pjesmica, zvukova i fraza
  • Podučava više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, oblici, brojanje, slova i puno više!
  • 3 Razine znanja - raste zajedno s vašim djetetom
  • Pritisnite i držite Psićevo srce kako biste čuli sve pjesme!
Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, boje, oblici i još puno toga! Psićevo srce treperi u ritmu s pjesmicama i u puno boja. Kako se svako dijete razvija svojim vlastitim ritmom, i ovaj Psić ima tehnologiju Razine znanja koja omogućava odabir pjesmica, zvukova i fraza koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta.

Razina 1 - Istraživanje
Beba može pritisnuti psićeve ruke, šapicu, srce ili uho kako bi čula više od 100 prvih riječi; boje, slova, dijelove tijela i puno više toga!

Razina 2 - Poticanje
Maleni se nagrađuju zabavnim frazama kako bi se potaknuli da nastave brojati, pronalaziti boje i prepoznavati dijelove tijela.

Razina 3 - Pretvaranje
Psić je spreman za igru pretvaranja uz pjesmice i fraze kojima se dijete uključuje u zabavnu i maštovitu igru i pritom širi svoj rječnik.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.