JOOLZ krović za kolica + tekstil za sportski dio Day3 i Geo2 black 511001 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
JOOLZ krović za kolica + tekstil za sportski dio Day3 i Geo2 black 511001
799,99 KN
REDOVNA CIJENA
799,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 853637

Boje

JOOLZ krović za kolica + tekstil za sportski dio Day3 i Geo2 black 511001

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Tkanina gornjeg sjedišta od mrežastog materijala koji omogućava kruženje zraka
  • Ventiliranje i prozračivanje, potpora i udobnost
  • Poliesterska mreža i najlonska konstrukcija
  • Primjereno za gornje sjedište Joolz Day2 i Geo2
Prozračno ljetno sjedište (summer seat) za kolica Joolz Day3 i Geo2, koji će Vašem djetetu omogućiti ugodnu vožnju i u vrućim ljetnim mjesecima.
Konstrukcija sa prozračnom mrežicom pruža dovoljno protoka zraka i nudi izvrsnu potporu za leđa. Stoga je Geo2 ljetno sjedište jednostavno i pametno rješenje za šetnju u toplim ljetnim danima, jer nudi savršenu ravnotežu prozračnosti i udobnosti.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.