MAXI COSI dječji krevet Iora graph 2106750110 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MAXI COSI dječji krevet Iora graph 2106750110
Redovna cijena 1.899,99 KN
-10%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

1.709,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 851383

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Primjereno za dijete od rođenja do 10 kg
  • Mekani madrac od pjene
  • Sadrži prostranu košaru za stvari
  • Jednostavno sklapanje
  • Prilagođavanje u 5 položaja visine
  • Moguće pričvrstiti uz krevet roditelja
  • Koristi se i kao samostalna kolijevka
  • Materijal krevetića može se skinuti i prati
  • dimenzije: 83 x 75 x 50 cm
  • Težina: 13 kg
Popularni proizvođač dječjih autosjedalica Maxi-Cosi sada širi svoju ponudu novim proizvodima za dom, tako da će Maxi-Cosi biti uz vas ne samo na putu, već i kod kuće.

Luksuzni Iora krevet nudi vašem djetetu divan san. Opremljen visokokvalitetnim madracem od pjene, vaše će dijete uvijek ugodno spavati, a kralježnica ima podršku koja joj je potrebna. Mrežni prozor sa strane pruža optimalno prozračivanje i otvara pogled na dijete. Na ovaj način vaše će dijete dobro spavati u vašoj blizini i osjećat će sigurnost. Može se namjestiti u 5 različitih visina, što ga čini prigodnim za upotrebu pored kreveta. Putovanje s ovim krevetićem vrlo je jednostavno - u samo nekoliko koraka Maxi-Cosi Iora može se preklopiti i prenijeti u praktičnoj putnoj torbi.

Iora je opremljen izuzetno prostranom košaricom ispod ležišta. U ovoj koašari možete pohraniti sve neophodne stvari za dobar noćni san, a još uvijek ima puno mjesta za pelene i ostale korisne stvari.

Ako vam dječji krevetić ne treba neko vrijeme, lako ga je sklopiti. Materijal i košarica mogu se lako ukloniti i oprati u perilici rublja.AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.