FREEON kućna zaštita Zaštita Za Utičnice 10/1 white - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FREEON kućna zaštita Zaštita Za Utičnice 10/1 white
23,99 KN
REDOVNA CIJENA
23,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 968580

  • Sadržaj pakiranja: 10 komada
Za zaštitu utičnica od znatiželjnih dječjih ručica. Zaštita sprječava dijete da gura prstiće ili druge predmete u utičnicu, čime se značajno smanjuje opasnost od električnog udara.
Zaštita je pogodna za standardne utičnice u koje se ugradi pomoću samoljepljive trake. Kada je pričvršćena/ zalijepljena, djeca je ne mogu ukloniti.
Ako želite koristiti utičnicu, zaštitu jednostavno okrenite utikačem.

Pakiranje: 10 kom.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.