Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif
Igrajte se i učite engleski uz korištenje učinkovite metodeKutija sadrži kvalitetnu divovsku slagalicu od 108 dijelova s posebnim dvostranim dijelovima i set uklonjivih naljepnica s 108 riječi. Velika slika kuće smješta iskustvo učenja u specifični kontekst, olakšavajući semantičko razumijevanje i
učenje rječnika. Uz igru se može koristiti i aplikacija za učenje ispravnog izgovora.Slike, naljepnice, puzzle

Igra se temelji na visoko učinkovitom, zajamčenom učenju pomoću metode koja je podijeljena u tri koraka koja djeci daju vremena prepoznati riječi, proširiti rječnik i naučiti točan izgovor. Svaki dio slagalice ima sliku na poleđini i odgovarajuću riječ. Djeca uče riječ povezujući ju sa slikom. Ova asocijacija pomaže djetetu povezati riječ sa značenjem. Učenje se može nadograđivati korak po korak, radeći s grupom riječi istovremeno. Skupine se mogu izdvojiti iz slagalice, tj. svaki dio slike predstavlja određenu skupinu. Pojedinačne slike se mogu koristiti kao kartice za pamćenje, predstavljajući djeci jednu po jednu sliku, izgovarajući ime predmeta na slici naglas.


Drugi korak igre uključuje korištenje uklonjivih naljepnica. Djeca će uživati u stvaranju asocijacija na riječi sa svake kartice (ili skupine kartica). Pokažite crtež na kartici i zamolite ih da pronađu riječ za to u priloženim naljepnicama.
Nakon što pronađu pravu naljepnicu, mogu je zalijepiti u prostor na kartici.


Ovaj dio igre također je koristan za provjeru jesu li riječi i njihova značenja naučena.

I u konačnici, djeca se mogu dobro zabaviti sastavljajući puzzle od 108 dijelova sa mnogim detaljima.


Aplikacija

Proces učenja upotpunjen je interaktivnom dizajniranom aplikacijom koja uči pravilnom izgovoru riječi sadržanih u slagalici.
Pomoću funkcije mikrofona djeca mogu vježbati izgovaranje riječi dok ih pravilno ne izgovore. Ovaj proces potiče učenje, proširuje i usavršava vještine, dodavanjem slušanja i verbalne komponente.Igra je namijenjena djeci u dobi od 4 do 8 godina.
Linija proizvoda Headu temelji se na Montessori obrazovnoj metodi, čija filozofija naglašava individualnost, posebnost i samostalnost svakog djeteta. Svako dijete mora biti slobodno učiti i uspjeti bez ograničenja ili kritike.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.