BABY TULA nosiljka Lite beyond - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BABY TULA nosiljka Lite beyond
599,99 KN
REDOVNA CIJENA
599,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1025652

  • Za djecu od 5,4 do 13,6 kg
Beyond
Ovaj uzbudljivi, a opet neutralni uzorak nadahnut je prirodnim uzorcima koje vidimo u biljkama i prirodi. Beyond ima organski uzorak crtica koji se prostire preko plave pozadine.

OSOBINE NOSILJKE

Izuzetno kompaktna kod kuće i u pokretu
Nosiljka se može uredno složiti u pričvršćenu pojasnu torbicu te ostavlja još prostora za osnovne potrepštine za vaše dijete.

Lagana i brzosušiva tkanina
Izrađena od tkanog Ripstop materijala koji je radi svoje trajnosti i prozračnosti omiljen za odjeću za sport i aktivnosti na otvorenom. Uključuje odvojivu kapuljaču.

Uvijek spremna i praktična kad god se vaše dijete poželi nositi
Jednostavna udobnost omogućuje vam nošenje na trbuhu prema vama i nošenje na leđima. Za djecu od 5,4 do 13,6 kg.

Kompaktna i laka za ponijeti
Dizajnirana da pruža potporu bez previše podstave. Optimalno ergonomsko pozicioniranje bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima.

Praktičan prostrani džep na pojasu za struk
Na pojasu za struk nalazi se prostrani džep u kji se mogu staviti dodatne potrepštine čak i kada je nosiljka složena u džepu.

Panel visine 38 cm i širine 31 cm
Pojas za struk duljine 58,5cm koji se trakama za proširivanje povećava na 145 cm
Težina nosiljke samo 0,5 kg
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.