INTEX 58836EU jastuk s mrežastom podlogom 178x94 cm - Baby Center internet trgovina
0
INTEX 58836EU jastuk s mrežastom podlogom 178x94 cm
REDOVNA CIJENA
209,99 KN 27,87 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 604044

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Dimenzije: 178 x 94 cm
  • Za more, jezero, bazen
  • Dostupno u dvije boje; zelena i plava
  • Željenu boju upišite u komentar narudžbe
  • Preporučena dob djeteta 3 god
  • Proizvod se mora koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije za djecu mlađu od 3 god
U vrućim ljetnim danima, ovaj jastuk će biti vrlo prigodan. Jastuk je na napuhavanje i ima dvije zračne komore. Dostupno je u plavoj ili zelenoj boji. Mrežasta podloga je ugodno hladna, a dno na napuhavanje pruža udobnost.

Dimenzije 178 x 94 cm. Proizvod treba koristiti pod nadzorom odrasle osobe. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine.

UPOZORENJE: Proizvod ne štiti od utapljanja. Proizvod je namijenjen samo plivačima. Proizvod nije napravljen za spašavanje života. Nikada nemojte dopustiti ronjenje ispod ili skakanje na jastuk. Nemojte koristiti pri jakom vjetru, jakim i brzim strujanjima vode, otvorenim vodama ili jakim morskim plimama. Preporučena sigurna upotreba max 10 metara od obale. Uvijek napunite sve zračne komore. Držite proizvod dalje od izvora vatre. Nemojte premašiti maksimalnu preporučenu težinu. Težina (korisnik) treba se ravnomjerno rasporediti po cijeloj površini. Plastična vrećica- ambalaža nije igračka i može biti opasna. Da biste spriječili rizik od gušenja, držite plastičnu vrećicu izvan dosega dojenčadi i djece. Prije uporabe proizvoda, uklonite svu ambalažu i odložite ju dalje od djece. Spremite upute za kasniju upotrebu.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.