Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

MATTEL UNO karte flip IGM00915

Redovna cijena
59,99 Kn
Akcijska cijena
44,99 Kn
Vrijedi 01.06.2020 - 31.08.2020
  • Dob: 7+ god
Pripremite se za novu verziju UNO karata: UNO FLIP! 

UNO FLIP se igra kao i ''običan'' UNO, ali s dodatnim zanimljivim obratom - dvostranim špilom karata, specijalnom FLIP kartom i strožim kaznama - što daje igri dodatnu zanimljivost i natjecateljsku draž. 
Postoji svijetla strana karata koja se igra kao klasični UNO i tamna strana s jačim kaznama. Počinje se igrati sa svijetlom stranom, ali kada netko odigra FLIP kartu, špil se preokreće na drugu stranu i svi moraju igrati kartama koje su na tamnoj strani. Igrači moraju igrati s tamnom stranom karata dok netko ponovno ne odigra drugu FLIP kartu – tada se igra vraća na svijetlu stranu i tako dok netko ne odigra sve karte u rukama, čime će završiti igru. 

Dob: 7+ god
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.