AVENT štitnik za bradavice Srednji 2/1 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
AVENT štitnik za bradavice Srednji 2/1
69,99 KN
REDOVNA CIJENA
69,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 886504

  • Oblik omogućuje kontakt s kožom
  • Zaštita bolnih bradavica
  • Srednji (21 mm)
  • 2 komada
Pomaže vam da dojite duže i ugodnije - Lako zahvaćanje za bebu i ugodno na koži

Štitnici za bradavice oblikovani su kako bi vam pomogli dojiti kada imate problema s bradavicama ili beba ne može dohvatiti bradavicu. Iznimno tanak štitnik za bradavicu u obliku leptira bebi omogućuje kontakt s dojkom i pomaže pri povezivanju tijekom dojenja.

Oblik bebi omogućuje kontakt s kožom
Izuzetno tanak oblik leptira štitnika za bradavice omogućava kontakt s kožom djeteta. Zahvaljujući obliku, u dodir s dojkom ne dolazi samo nos, već i brada, tako da beba može mirisati majku i dodirivati joj kožu. Jednostavno centrirajte štitnik preko bradavice kako bi beba mogla pravilno obuhvatiti čitavu areolu. Uživajte u povezivanju sa svojom bebom, a istovremeno štitite bradavice.

Dizajn pomaže s poteškoćama prilikom dojenja
Štitnike za bradavice dizajnirali smo kako bismo bebama pomogli s početnim poteškoćama prilikom dojenja i kako bismo vama pomogli da dojite duže*. Majkama s ravnim ili uvučenim bradavicama i bebama koje ne sisaju dovoljno jako ili imaju poteškoća s usnom šupljinom štitnik za bradavice pruža oblik bradavice za olakšano dojenje te omogućava uspostavljanje i održavanje ispupčenja bradavice u pauzama između dojenja.

Za osjetljive ili bolne bradavice
Štitnici za bradavice dizajnirani su tako da pružaju zaštitu osjetljivim, ispucanim ili bolnim bradavicama. Smanjuju trljanje i rastezanje bradavica tijekom dojenja kako biste svoju bebu mogli udobno dojiti.

Bebe mogu piti svojim tempom
Štitnici za bradavice odlično će vam poslužiti i ako vam treba dodatna kontrola protoka mlijeka ili bebi nedostaje snage. Tri rupe na vrhu štitnika mogu pomoći u kontroli brzine protoka u slučaju ako iz dojke curi previše mlijeka. Tako beba može piti mlijeko svojim tempom.

Prilagodljiv dizajn
Štitnici za bradavice dolaze u dvije veličine. Mali štitnici odgovaraju promjerima bradavica od 12 mm, a srednji bradavicama do 21 mm. Kako biste utvrdili svoju veličinu, udobno se smjestite i postavite jedan prsten preko bradavice. Okrenite štitnik udesno i uvucite bradavicu u tunel. Zatim raširite bazu štitnika preko areole. Ako između bradavice i silikona ima 2 mm razmaka, štitnik vam pristaje. Savjet: Veličine se temelje na bradavicama, a ne areolama. Niste sigurne? Zatražite pomoć zdravstvenog stručnjaka.

Jednostavno pranje u higijenskoj kutijici za nošenje
Štitnike za bradavice morate oprati prije svake upotrebe, za što vam je potrebno manje od 10 minuta. Stavite ih u kipuću vodu na pet minuta ili kao dodatnu opciju, upotrijebite higijensku kutijicu. Dobro isperite oba štitnika za bradavice, stavite ih u higijensku kutijicu i ulijte 25 ml / 0,9 fl.oz. vode. Potom stavite štitnike za bradavice na tri minute u mikrovalnu pećnicu od 750 – 1000 W. Pričekajte pet minuta da se ohlade. Nakon izlijevanja vode spremni su za upotrebu. Praktičnu higijensku kutijicu koristite na putu te za spremanje i zaštitu štitnika za bradavice od zaprljanja.

Kombinacija dojenja i hranjenja na bočicu
Iznimno tanak, meki silikonski materijal štitnika za bradavicu Philips Avent sličan je našim proizvodima za hranjenje dojenčadi što omogućava jednostavniji prelazak s dojenja na hranjenje na bočicu, kada kombinirate obje metode.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.