BUBABA BY FREEON potporni jastuk za dojenče white 61042 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BUBABA BY FREEON potporni jastuk za dojenče white 61042
109,99 KN
REDOVNA CIJENA
109,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 931348

  • Unutarnji dio : poliuretanska pjena
  • Navlaka: 100% pamuk
Kvalitetni i udobni tekstilni artikli proizvedeni sa željom da djeci navika na novu okolinu bude lakša i ugodnija.
Ručno izrađeni artikli nude djeci sigurno utočište, osjećaj mirnoga doma i ugodnu mekoću. Sa svojim modernim i potpunim izgledom lijepo ispunjava svaku dječju sobu.

Dodaci za dječje krevetiće se proizvode u Hrvatskoj i nude udobnost mamama i bebama. Za nasmijan dan i mirnu noć brine Bubaba!

Meka ograda štiti dijete od neugodnih udaraca koji bi mu mogli poremetiti dragocjeni san i pruža mu osjećaj sigurnosti. Dvostrana upotreba ograde daje vam bezbroj mogućnosti za kombiniranje s posteljinom.

Karakteristike:
  • navlaka na drukere je skidiva i periva
  • navlaka 100 % jersey
  • punilo: poliuretanska pjena.
  • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.